Vervloekingen Een Vloek of een Vervloeking herken je als alles mis gaat. Vriendschappen, huwelijk, alles willen ze kapot maken. Maar dan is het al te laat want dan doet de Vloek of Vervloeking zijn werk. Joost heeft al heel veel Vloeken en Vervloekingen verbroken en heeft een 30 jaar ervaring. Door deze ervaring en succesvolle aanpak heb je ook nog eens 3 maanden gratis na begeleiding en dat is uniek !
Vervloekingen
Het verschil tussen een vloek en een vervloeking is deze: Een vloek wordt bewust uitgesproken en een vervloeking ontstaat in kwaadheid. Maar kunnen wel gezamelijk een bijzondere verwoestende werking hebben op de mens. Spreeuur van maandag t/m vrijdag van 10 tot 12 uur en op afspraak. Behandelingen v.a. 125 € excl btw en 3 maanden gratis nabegeleiding.
Het is al oud dit onderwerp. Velen hebben er last van of gehad. Het kan veel stuk maken, Vaak gepaard met ruzie en ook lichamelijke klachten. Moeheid, Angstgevoel, Druk op de borst, Slecht slapen, Harmonie weg! Als er sprake is van een vervloeking of vloek dan zijn er negatieve entiteiten die het u lastig gaan maken. Zij zullen het wel even uitvoeren. Is de vloek of vervloeking verbroken dan is het ook direct weer rustig in huis. De sfeer en harmonie wordt weer stukken beter en de energie komt weer terug! Denk er niet te licht over, het is een zware materie! Om het op te lossen daar is vakkennis voor nodig. Al velen heb ik geholpen in de 30 jaar met succes! Vandaar een uniek extra gegeven: 3 maanden gratis na begeleiding. Vandaar ook hij is één van de sterkste exorcisten van dit moment. Neem contact op via het contactformulier
© copyrights all rights reserved.