Indianen vloek

Deze vloek treft de Amerikaanse Presidenten nu 250 jaar oud

Vele vloeken zijn gedaan.

Paleizen van Marokkaanse koning zijn getroffen door een vloek

Pacten, Poorten, Dwarsbomingen

Dit zijn ook de veelvuldige onderwerpen die je tegen komt. Pacten zijn overeenkomsten die je aan gaat om iets op te lossen en dan de duivel verzoeken je te helpen. Poorten vind je in huis en werkt als een voordeur. Deze staat dan open! Alle onderwerpen in deze materie pakt Joost aan en word opgelost!

het verbreken van vloeken en vervloekingen en pacten,

Dit zijn spec. prijzen naar het aantal uren wat de vloek zwaar is Het kan zelfs oplopen tot meer dan 300 uren. dit zijn wel de zwaarste vloeken! De meeste liggen tussen de 48 en 100 uur. Ook hier in deze materie een gratis nabegeleiding van 3 maanden.
Vloeken
Vloeken zijn er in verschillende gradaties. Ze kunnen ook heel gevaarlijk zijn. Uitgesproken op de dood of ongeluk naar mannelijke kant, vrouwelijke kant, kinderen hun kant. vele mogelijkheden zijn er. En dan zijn er Kaballah vloeken. Deze zijn héél gevaarlijk! Ga nooit zelf rommelen niet doen is heel gevaarlijk! Joost is één van de weinigen die een Kaballah vloek definitief kan verbreken! Ook hier 3 maanden gratis nabegeleiding.
Nu plm. 250 jaar geleden heeft een opperhoofd een vloek uitgesproken naar de komende presidenten van de U.S.A. Iedere president die gekozen zou worden met een 0 op het einde zou op een vreemde en pijnlijke manier aan zijn einde komen. De familie van John F.Kennedy is ook vervloekt. Het ene probleem na het ander dook op en nu zoveel jaar later is er bijna geen Kennedy meer en zijn ze op een vreemde manier aan hun einde gekomen.
De koning weet het en hij weet dat er paranormale activiteiten in de kastelen en paleisen aanwezig zijn. Diverse mensen hebben het geprobeerd maar het is nooit opgelost. Deze vloek loopt al honderden jaren! Zo zijn er wereldwijd veel vloeken tot stand gebracht en heeft heel veel leed veroorzaakt. In Tahity en Jamaica is het verboden om je met rituele bezig te houden die te maken hebben met een vloek. Velen zijn er gepakt en krijgen een lange gevangenis straf. Omdat ze weten wat de gevolgen kunnen zijn.
Het verbreken van een vloek is v.a. 125 € excl.btw. je krijgt hier voor ook een nota.
Een Vloek of een Vervloeking herken je als alles mis gaat. Vriendschappen, huwelijk, alles willen ze kapot maken. Maar dan is het al te laat want dan doet de Vloek of Vervloeking zijn werk. Joost heeft al heel veel Vloeken en Vervloekingen verbroken en heeft een 30 jaar ervaring. Door deze ervaring en succesvolle aanpak heb je ook nog eens 3 maanden gratis na begeleiding en dat is uniek ! Het is al oud dit onderwerp. Velen hebben er last van of gehad. Het kan veel stuk maken, Vaak gepaard met ruzie en ook lichamelijke klachten.Moeheid, Angstgevoel, Druk op de borst, Slecht slapen, Harmonie weg! Als er sprake is van een vervloeking of vloek dan zijn er negatieve entiteiten die het u lastig gaan maken. Zij zullen het wel even uitvoeren. Is de vloek of vervloeking verbroken dan is het ook direct weer rustig in huis. De sfeer en harmonie wordt weer stukken beter en de energie komt weer terug! Denk er niet te licht over, het is een zware materie! Om het op te lossen daar is vakkennis voor nodig. Al velen heb ik geholpen in de 30 jaar met succes! Vandaar ook, hij is één van de sterkste exorcisten van dit moment.
© copyrights all rights reserved